Izrada sajtova

Izrada sajtova – Izrada web sajta seo Beograd

Naš tim se već duže od 10 godina bavi izradom svih vrsta internet sajtova. Web prezentacije ili veb stranice delimo na statičke i dinamičke. Statički sajtovi uglavnom pravimo za klijente kojima nije potrebna česta izmena podataka. Takve sajtove klijenti ne mogu sami editovati. Za njihovo editovanje potrebno je stručno lice. Obično su takvi sajtovi čisto informativnog karaktera. Informacije na njima su one koje ne zastarevaju. Tako da ne postoji potreba za češćim editovanjem.

Danas su najviše u upotrebi dinamički sajtovi. Dinamički sajtovi su sistemi koji poseduju baze podataka na serveru. Komunikacija između sajta i podataka vrši se preko baze podataka putem programskih jezika. Na tak način je moguće u sekundi promeniti bilo koji podatak.

Strukturu sajtova pravimo u HTML5 i CSS3 grafičkom okruženju. Na taj način dobijamo sajtove koji imaju validan kod i prilagođavanju se mobilnim uređajima. Tačnije, sadržaj na mobilnim uređajima prikazuje se vertikalno. To je optimizovan sajt ili sajt sa reponsive dizajnom.Izrada takvih sajtova dolazi do izražaja na Google. Svaki dobro optimizovan web sajt ima bolji seo skor u odnosu na stari web dizajn.

U sferi programskih aplikacija,izrađujemo cms sisteme za lakše rukovanje podacima, prevodnice za plaćanja visa i master karticama, kalkulatore za registracije vozila i mnoge druge.

Na polju online prodaje, radimo od malih do najvećih web prodavnica. Upravo tu integrišemo svetski poznate sisteme plaćanja. pored stranih tu su i integracije plaćanja sa domaćim bankama.

Seo optimizacija je nezaobilazan proces izrada sajtova. Za naše klijente radimo analize konkurencije , ključnih reči, google analytics. Seo optimizaciju radimo iz dva dela, na samom sajtu i van njega.

Izrada sajtova i seo optimizacija za pretraživače za prvu stranu Google. Izrada unikatnog web dizajna sajta i redizajn web stranica, Beograd,Srbija

Izrada web stranica